DOORTJE.BE


 

Hier kan u gratis uw link aanmelden. Een teruglink plaatsen is wenselijk.
De eerste stap is het volgende formulier invullen: LINK TOEVOEGEN
Na invullen van het formulier zal u instructies krijgen.

WEBSITES OVER AUTO


B&S Cars
B&S Cars is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van tweedehandswagens.

Taxibedrijf Den Bosch
Taxi Den Bosch heeft zijn dienstverlening gericht op particulieren, bedrijven en instellingen. Wij verzorgen taxivervoer voor onze klanten met luxe en schone voertuigen.

Autoverzekering
Je autoverzekering kan flink goedkoper! Vergelijk veleautoverzekeringen en zie hoeveel je kunt besparen. 50% Besparing is mogelijk, vergelijk nu.

Autoverhuur Amsterdam
In Amsterdam een auto huren doe je bij Nedcars Autoverhuur en Shortlease. Al meer dan 30 jaar zijn wij een begrip voor autoverhuur in Amsterdam en dat is niet zomaar: naast voordelige tarieven leveren wij ook perfect onderhouden auto s en bestelbussen.

Deze Vlaamse startpagina is geïnspireerd op Engelstalige directories die links verzamelen over een bepaald onderwerp en deze rangschikken per pagina. Bij elke link is ook een beschrijving opgenomen van de website in kwestie. Zo kan u een overzichtelijk overzicht hebben van website die over dit onderwerp gaan en inschatten welke inhoud u kan verwachten. Sommige andere Nederlandstalige startpagina's sorteren de links wel volgens hun onderwerp maar de enige aanwezing over hun eigenlijke inhoud wordt gegeven door de linktitel. Deze gewoonte willen wij doorbreken en extra informatie bieden aan de bezoekers van deze zoekindex.

Wij nodigen de beheerders van websites uit om hun site aan te melden en opgenomen te worden op deze Vlaamse zoeksite.