DOORTJE.BE


 

Hier kan u gratis uw link aanmelden. Een teruglink plaatsen is wenselijk.
De eerste stap is het volgende formulier invullen: LINK TOEVOEGEN
Na invullen van het formulier zal u instructies krijgen.

WEBSITES OVER FINANCIňN


Credifin-nederland.nl
No cure no pay incassobureau voor Nederland.

Financieel nieuws
Deze site bevat een lijst van artikelen met financiele nieuwtjes.

Boekhouder vinden
Vindjeboekhouder.nl is het platform waar jij veel informatie kan vinden over wat een boekhouder voor jou als bedrijf, zzp er of particulier kan betekenen.

Administratiekantoor Compleet
Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren administratiekantoor bij u in de regio? Maak dan kennis met Administratie Compleet.

Beter beleggen
Een broker is een platform waar je aandelen kunt kopen en verkopen. Elke broker biedt deze dienst aan, maar er zit wel verschillen tussen de brokers.

Hypotheekrente
Hypotheekrentes eenvoudig vergelijken. Actuele hypotheekrente tarieven van alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Tevens is het mogelijk om uw maximale hypotheek en maandlasten te berekenen.

Deze Vlaamse startpagina is geïnspireerd op Engelstalige directories die links verzamelen over een bepaald onderwerp en deze rangschikken per pagina. Bij elke link is ook een beschrijving opgenomen van de website in kwestie. Zo kan u een overzichtelijk overzicht hebben van website die over dit onderwerp gaan en inschatten welke inhoud u kan verwachten. Sommige andere Nederlandstalige startpagina's sorteren de links wel volgens hun onderwerp maar de enige aanwezing over hun eigenlijke inhoud wordt gegeven door de linktitel. Deze gewoonte willen wij doorbreken en extra informatie bieden aan de bezoekers van deze zoekindex.

Wij nodigen de beheerders van websites uit om hun site aan te melden en opgenomen te worden op deze Vlaamse zoeksite.