DOORTJE.BE


 

Hier kan u gratis uw link aanmelden. Een teruglink plaatsen is wenselijk.
De eerste stap is het volgende formulier invullen: LINK TOEVOEGEN
Na invullen van het formulier zal u instructies krijgen.

WEBSITES OVER KUNST


Belgian Art
Kunst zou voor iedereen moeten zijn en door middel van het internet kan ook iedereen toegang hebben tot originele kunstwerken.

Leven in de marge
Boek over het leven van een Turks en Egyptische meisje in Amsterdam. Het verhaal speelt zich af halverwege de jaren negentig.

Abstracte schilderijen
Maak je interieur compleet met een abstract schilderij uit onze bijzondere collectie.

Delftware
Sinds 1881 hebben meer dan vijf generaties van de familie Aronson Delfts blauw van de hoogste kwaliteit op de markt gebracht.

Deze Vlaamse startpagina is geïnspireerd op Engelstalige directories die links verzamelen over een bepaald onderwerp en deze rangschikken per pagina. Bij elke link is ook een beschrijving opgenomen van de website in kwestie. Zo kan u een overzichtelijk overzicht hebben van website die over dit onderwerp gaan en inschatten welke inhoud u kan verwachten. Sommige andere Nederlandstalige startpagina's sorteren de links wel volgens hun onderwerp maar de enige aanwezing over hun eigenlijke inhoud wordt gegeven door de linktitel. Deze gewoonte willen wij doorbreken en extra informatie bieden aan de bezoekers van deze zoekindex.

Wij nodigen de beheerders van websites uit om hun site aan te melden en opgenomen te worden op deze Vlaamse zoeksite.