DOORTJE.BE


 

Hier kan u gratis uw link aanmelden. Een teruglink plaatsen is wenselijk.
De eerste stap is het volgende formulier invullen: LINK TOEVOEGEN
Na invullen van het formulier zal u instructies krijgen.

WEBSITES OVER OPLEIDING


Plot
Het PLOT is gespecialiseerd in opleiding en training in het domein van de integrale veiligheid.

Taleninstituut
Deze organisatie biedt taaltrainingen en vertalingen.

Opleiding Basis coaching
In de opleiding Basis Coaching en Counselling ontdek je wie jij bent en welke kwaliteiten en talenten je in kunt zetten om andere mensen te begeleiden op hun pad.

Loopbaan Coaching Nieuw Vennep
U kunt terecht bij Point of Contact voor loopbaan coaching en persoonlijke coaching. Navayo Leeuwin is een ervaren coach met veel expertise op de verschillende gebieden van coaching.

Online marketing cursus
Voor bedrijven is online of e-commerce marketing tegenwoordig een must. Dat komt niet alleen omdat online marketing de bedrijven meer slagkracht geeft bij het stimuleren van hun verkoop, maar ook omdat klanten hierom vragen.

Cursus Nederlands bij Lexicon
Voorkom storende vergissingen in uw teksten en e-post. Ga aan de slag met onze leraar door uw eigen teksten in de training te bespreken.

Deze Vlaamse startpagina is geïnspireerd op Engelstalige directories die links verzamelen over een bepaald onderwerp en deze rangschikken per pagina. Bij elke link is ook een beschrijving opgenomen van de website in kwestie. Zo kan u een overzichtelijk overzicht hebben van website die over dit onderwerp gaan en inschatten welke inhoud u kan verwachten. Sommige andere Nederlandstalige startpagina's sorteren de links wel volgens hun onderwerp maar de enige aanwezing over hun eigenlijke inhoud wordt gegeven door de linktitel. Deze gewoonte willen wij doorbreken en extra informatie bieden aan de bezoekers van deze zoekindex.

Wij nodigen de beheerders van websites uit om hun site aan te melden en opgenomen te worden op deze Vlaamse zoeksite.